Oppkjøp i POS-markedet

Norske CashPos AS ble denne uken kjøpt opp av giganten EET Europarts


EET Europarts har de siste 24 måneder bygd opp et nytt forretningsområde innen POS (Point of Sales) som har vist seg som en stor suksess. Med oppkjøpet av CashPos blir de nå en av de største distributørene innen POS i det norske markedet. Det forventes at aktiviteter og merker kan utvikle seg og vokse betydelig i EET Europarts regi.


CashPos som ble grunnlagt i 2004, har over år utviklet meget høy kompetanse innen salg av løsninger og produkter til POS markedet. Av strategiske grunner mener CashPos de trenger å være en del av et større selskap, som har gode forretningssystemer, fleksibilitet og evne til å levere kvalitet i alle ledd.


Daglig leder i CashPos, Runar Solberg, kommenterer oppkjøpet slik::" EET Europarts har en unik og svært effektiv distribusjonsmodell. Kombinert med sterk produkt- og salgs kunnskap er jeg sikker på at det vil gi en betydelig vekst."


Også administrerende direktør i EET Europarts Bjørn Berg, er svært fornøyd med oppkjøpet: "Vi har de siste 2 årene jobbet målbevisst for å utvikle vårt produktspekter innen POS og Auto ID. Gjennom dette oppkjøpet kan vi nå tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og et sterkt team for å støtte våre kunder. Dette sikres nå som vi overtar dyktige medarbeidere fra CashPos".


Kilde: http://cps.no/

Webmaster 

Mest lest