Derfor ønsker vi denne løsningen velkommen!

Har du en restaurant eller butikk så kjenner du garantert til problemet med å ha mange “dingser” som kun gjør en ting hver.

Verifones Print ‘N Go-løsning gir deg mulighet til å benytte betalingsterminalen som printer til ditt kassesystem. Dermed kan du skrive ut for eksempel billetter, kassekvitteringer og regninger fra samme enhet som du tar betalt på.


Færre enheter


Print 'N Go er allerede tatt ii bruk på NSBs passasjertog, hvor billetten skrives ut direkte fra terminalen.


Med Print ‘N Go kan du skrive ut ferdig formatert tekst, barkoder og QR-koder.


Løsningen kan benyttes på både skybaserte og tradisjonelle kasseløsninger. Disse kan integreres, enten man benytter nettbrett, PDA eller kun en smarttelefon som kasse.


Med Verifones Print ‘N Go trenger du ikke lenger ha med deg en ekstra printer. Dette vil kunne gi lavere kostnader, bedre effektivitet og en enklere hverdag for mange brukere.


Mange bruksområder


Print ‘N Go har mange mulige bruksområder:


  • Ved persontransport, hvor man kan skrive ut gyldige billetter, og dermed slipper å ha en egen billettskriver.

  • Ved hjemkjøring og levering av varer og tjenester, hvor man kan skrive ut en fullverdig kvittering med varelinjer på terminalen.

  • I butikk, hvor man kan ta betalt og skrive ut en fullverdig kvittering med varelinjer uten å måtte gå bort til kassepunktet.

  • I restaurant, hvor man kan skrive ut regning på terminalen og ta betalt, også uten å måtte gå til kassepunktet for å hente regningen.Webmaster 

Mest lest